«

»

nov 03

Facebook smiley, jelek

A napjainkban nagyon trendinek számító Facebook közösségi oldalt többszáz millió ember használja naponta a világ minden pontjáról. Képeket töltenek fel, csevegnek ismerőseikkel, bejegyzéseket írnak, vagy csak egyszerűen figyelemmel követik ismerőseik aktivitásait. Sokan azonban nem is tudják, hogy a Facebookon is lehetőség van smileyk, hangulatjelek használatára, épp úgy mint pl. az MSN csevegőprogramban, vagy az iWiW-en. A Facebookon a következő smileyk, jelek használhatóak:

facebook jelek

 

Ezeket a Facebook jeleket az üzeneteinkben, chat ablakban, hozzászólások írásában és minden olyan helyen használhatjuk, ahol szöveges beviteli mező található.
2012-ben a Facebook egyik újításra révén a hangulatjelek többségét már nem csak begépeléssel érhetjük el, hanem egyszerűen kiválaszthatjuk a szövegbeviteli mezők jobb oldali szélén.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

Az alábbi HTML kódok használhatóak: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>